CBR auto theorie examen online oefenen tips

Tips om te slagen voor het CBR auto theorie examen

De officiële richtlijnen over het feit of leerling-bestuurders weer op pad kunnen om te oefenen

Leerling-chauffeurs hebben nieuwe tests op de planning staan, maar de DVSA zegt dat ze niet kunnen oefenen tenzij ze sleutelfiguren zijn met een essentiële test

Oefenen gevaarherkenning

Zowel theorie als praktische tests werden in de wacht gezet omdat iedereen zijn steentje bijdroeg om de verspreiding van Covid-19 te stoppen. gevaarherkenning is een maatregel in het verkeer.

De regering zei een plan te hebben om de Britse pubs te heropenen

Vergrendeling is nu in verschillende vormen in de vier landen versoepeld, terwijl mensen voorzichtig proberen om wat normaliteit terug te krijgen.

Auto theorie examen

Maar een ding dat niet echt is veranderd, zijn rijlessen en tests, waardoor zowel instructeurs als leerlingen met spanning wachten op updates.

De DVSA onderbrak rijtesten in Engeland, Schotland en Wales tot drie maanden vanaf 20 maart als gevolg van de coronaviruspandemie. theorie rijexamen eerst dan rijen.

En hoewel sommige leerling-chauffeurs de komende weken hun herschikte tests zullen afleggen, zullen ze weer op weg willen gaan om hun vaardigheden en vertrouwen op te bouwen voor de allerbelangrijkste test.

Maar de DVSA heeft informatie gegeven over de privépraktijk en zegt dat leren met een instructeur voor de meeste mensen nog steeds niet mogelijk is.