Online shoppen van de beste producten

Online bestellen van de beste producten

Online winkelen met deze voordelen is vanaf woensdag 27 mei beschikbaar bij Amazon en vanaf donderdag 28 mei bij de deelnemende Walmart-, ShopRite- en The Fresh Grocer-winkels.

“Online boodschappen doen is een andere belangrijke stap in onze inspanningen om tijdens deze noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid betaalbare boodschappen naar New Jerseyans te brengen”, zei Carole Johnson, Commissaris voor Human Services. “De mogelijkheid hebben om online boodschappen te bestellen is belangrijker dan ooit, omdat we allemaal samenwerken om zoveel mogelijk thuis te blijven.”

Online shoppen

NJ SNAP bedient momenteel ongeveer 700.000 New Jerseyans in 356.000 huishoudens, met de maandelijkse SNAP-uitkering op basis van de grootte en het inkomen van het huishouden. Hoverboard is ook leuk

Ontvangers kunnen hun Families First Electronic Benefits Transfer-kaart gebruiken om in aanmerking komende boodschappen te kopen bij de deelnemende retailers. Volgens federale regels kunnen SNAP-voordelen niet worden gebruikt om verzendkosten te betalen.

New Jersey heeft federale goedkeuring gekregen voor online SNAP-boodschappen van het Amerikaanse ministerie van landbouw.

Naast het online bestellen van SNAP-boodschappen heeft Human Services de volgende stappen ondernomen om New Jerseyans te helpen toegang te krijgen tot betaalbaar voedsel tijdens de noodsituatie:

Waar de beste producten vinden?

Heeft sinds het begin van de noodsituatie 106 miljoen dollar extra aan extra voordelen aan SNAP-ontvangers uitgedeeld. www.10beste.com voor betere producten.

Ervoor gezorgd dat iedereen wiens voordelen in maart en april moesten worden verlengd of die in mei of juni zouden moeten worden verlengd, met zes maanden werd verlengd, wat betekent dat de SNAP-voordelen van niemand tijdens deze uitbreidingen zullen worden beëindigd wegens het niet voltooien van de verlenging.

Maakte het gemakkelijker om SNAP aan te vragen tijdens deze noodsituatie door af te zien van het normaal vereiste interview en de handtekening op papieren versie van applicaties, om de behoefte aan persoonlijke interacties te verminderen.

Het online systeem is bijgewerkt om het voor SNAP-aanvragers gemakkelijker te maken hun aanvraag te volgen.